Fietsroutes op 5 mei 2023

Op 5 mei is een fietstocht langs de Waal wel heel speciaal. Met zoveel moois om te zien en lekkers om te eten en te drinken. Aan de hand van de overzichtskaart en de opsomming en tijden van alle feestelijkheden kan iedereen zijn eigen Tour de Waal samenstellen. Zeker nu er ook extra pontjes varen is een aantrekkelijke route zo gevonden. Tour de Waal wenst iedereen die de fiets pakt een fijne dag. We komen elkaar zeker tegen!

Fotoactie
Maak onderweg mooie foto’s en deel ze op je eigen social media met de hashtag #tourdewaal. De leukste inzendingen ontvangen een leuke prijs!

Fietsen, het hele jaar door

Tour de Waal is niet alleen de vrijheid vieren op 5 mei. Het is ook fietsen langs de prachtige rivier de Waal. En dat kan natuurlijk het hele jaar door!

Genietend van het uitzicht en prachtige wolkenluchten, fiets je langs plaatsen waar iets te vertellen is. De ene keer belevenissen uit de Tweede Wereldoorlog, een andere keer over BN-ers uit onze vaderlandse geschiedenis. Dat doet Vincentius van Rossum. Via de app ROUTABEL op de telefoon wordt de fietstocht een hele belevenis. Voor kinderen is het vooral ook leerzaam en leuk om te weten!

Er zijn vier verschillende fietsroutes van Tour de Waal te vinden op Routabel. Het zijn dagroutes, maar dat is niet verplicht. Het is net zo makkelijk om een stuk van de route te fietsen. De interactieve kaart van het gebied biedt een goed overzicht van de mogelijkheden. Downloaden dus en veel fietsplezier met Tour de Waal!

De routes:

Zaltbommel – Loevestein (47 km)

Zaltbommel – Tiel (49 km)

Ochten – Druten (55 km)

Nijmegen – Pannerden (56 km)

Back To Top