Opening Veerhuis te Varik op 5 mei

De opening van het Veerhuis in Varik als broedplaats voor de nieuwe economie is een feit. In een recordtijd van 6 maanden is het  gelukt om met behulp van community-funding de financiering voor het Veerhuis rond te krijgen. Op 5 mei 2015 vieren we de officiële opening.

Bijzondere opening op 5 mei 2015

U bent op 5 mei 2015 van harte uitgenodigd om deze opening samen met ons te vieren. Iedereen is vanaf 12.00 uur welkom en om 14.30 uur verzorgen we een bijzonder openingsritueel. Russische professionele dansers verrassen ons door op basis van de kunst van Pieter Kooistra ter plekke een dans te maken. De dag van de opening op 5 mei krijgt het Veerhuis weer de vrijheid om het huis te zijn waar vele nieuwe ontwikkelingen samenkomen.

Founding Father: Pieter Kooistra

Ooit was het Veerhuis de broedplaats voor de bekende kunstenaar Pieter Kooistra; bedenker van de kunstuitleen in Nederland en schrijver van een plan voor een wereldbasisinkomen. De sterfdag van Pieter Kooistra was ook 5 mei en tezamen met het vieren van Bevrijdingsdag een gedenkwaardig start van een nieuw leven voor het Veerhuis.

Back To Top