Laatste optreden Sweet Blossom Orchestra tijdens Tour de Waal

Een bijzonder moment: het laatste optreden van Sweet Blossom Orchestra in de huidige samenstelling zal plaatsvinden tijdens de Tour de Waal, op kasteel Ophemert. Teunis de Wit stopt na 25 jaar Sweet Blossom Orchestra met het muzikaal leiderschap van de band. 

In Kasteel Ophemert zal Sweet Blossom Orchestra gedurende de middag een jazz-swing middag verzorgen van 13.00 tot 17.00 uur. Voor de fietsers die het kasteel aandoen een mooi rustpunt, maar ook voor de niet-fietsers een gezellige swingmiddag met lekkere hapjes en drankjes. Komt u de hele middag en alleen voor de muziek van Sweet Blossom en wilt u verzekerd zijn van een zitplaats, dan kunnen wij voor u een tafel c.q. zitplaats reserveren. Belt u dan even met 06 20 548482 of email: j.vrouwerff@upcmail.nl.

Sweet Blossom Orchestra zal ook haar programma enigszins aanpassen aan het bevrijdingsthema en een aantal “war time memories” ten gehore brengen. Deze middag zal Anita Simons optreden als zangeres.

Teunis de Wit
Teunis de Wit die op Koningsdag 70 jaar is geworden en 60 jaar in de muziek zit, vindt het na 25 jaar Sweet Blossom Orchestra genoeg. Teunis is een icoon in de muziekwereld! Op reeds jonge leeftijd begonnen en furore gemaakt met de legendarische The Oscar White Jazzband, die vele optredens hadden in binnen en buitenland en veel prijzen in de wacht hebben gesleept. Getuige het prachtige plakboek dat moeder De Wit van al die jaren had bijgehouden. Ook van 25 jaar Sweet Blossom Orchestra zijn er prachtige plakboeken. Ook met deze band heeft Teunis mooie tijden beleefd in zowel binnen- als buitenland.

Afscheidscadeau
Een mooier afscheidscadeau had de band zich niet kunnen bedenken, toen zij een jaar geleden gestart zijn met het aanvragen van een lintje en die 26 april tijdens de zogenaamde lintjesregen in Geldermalsen is gehonoreerd. Teunis de Wit is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Kortom, het laatste optreden van Sweet Blossom Orchestra in de huidige samenstelling mag en kunt u niet missen! Tot in Ophemert! Toegang gratis.

Voor meer informatie: www.sweetblossom.nl of www.facebook/sweetblossomorchestra of 06 20 548482

Back To Top