Jongeren uit de Bommelerwaard gezocht voor toneelvoorstelling “De Wave”

Stichting Geursenproducties zoekt jongeren, heel veel jongeren, uit de hele Bommelerwaard om samen een muzikaal toneelstuk neer te zetten tijdens de Tour de Waal op Bevrijdingsdag, 5 mei 2021. Het gaat om een openluchtvoorstelling, er zijn gesprekken gaande met Slot Loevestein, maar een andere locatie is ook mogelijk. Deelnemers hoeven geen auditie te doen, iedereen vanaf 12 jaar of ouder is welkom.

Liedjes
In het stuk zitten schitterende liedjes, de muziek is geschreven door Eric Aarts. Er zijn nog rollen en rolletjes open dus plaats genoeg.

De repetities zijn inmiddels al begonnen, coronaproof, maar nieuwe jongeren kunnen zo invallen.

‘De Wave’
Het stuk heet ‘De Wave’, naar een waar gebeurd verhaal dat ook is verfilmd. Een leraar op een highschool in Californië wil zijn leerlingen laten zien waarom zoveel Duitsers in de Tweede Wereldoorlog klakkeloos Hitler volgden. Dit experiment begint goed maar naarmate de dagen verstrijken gaat het fout en ziet de leraar in dat hij het hele experiment moet terugdraaien. Een vechtpartij op het schoolplein en een schoolkrant die uitkomt, brengt de meeste jongelui aan het denken.

Alle leeftijden
‘De Wave’ is geschikt voor alle leeftijden om te zien en past goed in de maand mei.
De repetities zijn op de maandagavond van 19:30 tot 21:15 uur in het gebouw van de scouting aan de Gamersedijk in Zaltbommel.

Aanmelden
Voor meer informatie of aanmelden: Saskia Geursen 06-22639594 of st.geursenprod@gmail.com

Back To Top